Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Давайте да запазваме и да пишем кой с кого ще дойде, колко места, какви комбинации са възможни..>Аз най-вероятно ще съм сам и може да си делнем стая с който колега реши (Само че хъркам и спя като пън)
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• OК, новината е чудесна
      Пускам нова тема със заявките на всеки за настаняването - моля пишете навреме, а колегата 1239 да каже какво капаро се има предвид.
      До тук сме 25 човека, като ми се струва че в последния момент някои колеги ще се сетят да се обадят, и ще станем поне 32-35.
      Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:43.
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• ПУСНАТА Е ОТДЕЛНА ТЕМА С ПОДРОБНОСТИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА !

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...d.php?p=514037

Моля ви, темата е само за справка на участниците - всяко мнение по повод някакво предложение или обсъждане пускайте ТУК !
        Обобщената информация ще качвам там след като е потвърдена като сигурна. Благодаря ви предварително!

Comment

• една стая с по едно двойно и едно единично легло, със санитарен възел, с тераса, с TV на 3-ти етаж за мен и спътницата ми има опция и 3-ма да сме, но 2-ма сме сигурни в момента!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• За момента съм сам...До един 2 дена ще знам и после ще пиша, ако някой иска да правим партия за някоя стая...
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

• За мене една стая с по едно двойно и едно единично легло, със санитарен възел, с тераса - на 2-ри етаж.

Comment

• .

kakto вече писах ,на 2 етаж стаята с двойното легло + единичното за детето.стикер с никнейма + същия за срещата.
                бургазлии ако има ще съм щастлив да пътуваме заедно.варна ,сливен,ямбол и т.н.още по - добре.

Comment

• Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                  kakto вече писах ,на 2 етаж стаята с двойното легло + единичното за детето.стикер с никнейма + същия за срещата.
                  бургазлии ако има ще съм щастлив да пътуваме заедно.варна ,сливен,ямбол и т.н.още по - добре.
                  Ако идвам ще ти пиша да пътуваме заедно, че май на сватба ще се ходи тогава..
                  АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                  FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Aз все още не мога да потвърдя със сигурност,ще знам другата седмица,дано да не е късно.Ако идвам ще съм сам,така,че може да се комбинираме с някой,без значение кой етаж и коя стая..Дано пък и каляската ми да тръгне дотогава,че вече 20 дена стои разглобена и незнам колко още ще отлежава.А,и 1 стикер искам за сбирката,без никнейм.
                    2011 Giulietta MA-ex
                    1995 155 1.8 TS 8V
                    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• аз земам една от 6-те стаи на 3-ти етаж с тв и тераса дето са ..... цялата
                      и от двата стикера по един брой....
                      '97 155 1.8 16V
                      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                      the cost of living is dying...everybody pays...
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                        една стая с по едно двойно и едно единично легло, със санитарен възел, с тераса, с TV на 3-ти етаж за мен и спътницата ми !
                        ако има от същото и за мене ....

П.С. а вариант да си носим алкохол мене ми зву4и добре от собствениците да имат безалкохолни и лед .... или трябва да кажем кой какво ще пие за да се подготвят хората ????
                        http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• Аз също вече заявявам 100% присъствие за двама.

А относно вечерята днес говорих че може хората амо вечерята да ни направят а алкохол и безалкохолно даже ние да си носим.

Но тяхното искане е напълно сигурни бройки относно стаи и претенции, защото хората очакват по това време и посетители за повече дни и тъпо става някой отишъл от 20, хорицата го изгонят на 25 а ние нещо се откажем или да им кажем да си настаняват другите и да имат впредвид трийсетина места за нас.
                          sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

• Първоначално публикувано от 1239 Покажи съобщение
                            Аз също вече заявявам 100% присъствие за двама.

А относно вечерята днес говорих че може хората амо вечерята да ни направят а алкохол и безалкохолно даже ние да си носим.

Но тяхното искане е напълно сигурни бройки относно стаи и претенции, защото хората очакват по това време и посетители за повече дни и тъпо става някой отишъл от 20, хорицата го изгонят на 25 а ние нещо се откажем или да им кажем да си настаняват другите и да имат впредвид трийсетина места за нас.
                            ами... в такъв случай смятам че ще е добре до 15-ти или 20-ти всеки който иска нещо да преведе /прати/ пари на Alfa User-a и... който еб*л-еб*л....
                            '97 155 1.8 16V
                            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                            the cost of living is dying...everybody pays...
                            sigpic

Comment

• За мен Аз + приятелката /2 ма/
                              ЕТ 2 - стая с по едно двойно и едно единично легло, със санитарен възел, с тераса.

Аз поркам уиски /Johnni Walker/ с кола ,които друг е от моята порода да правиме партия за пиячката.

Навън имало и скаричка - на пържолки също не отказвам.
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                                ами... в такъв случай смятам че ще е добре до 15-ти или 20-ти всеки който иска нещо да преведе /прати/ пари на Alfa User-a и... който еб*л-еб*л....
                                Аз даже смятам че крайната дата за заявки по стаи трябва да е 12.07 - за да можем да сме спокойни за резервацията. Ще помоля колегата 1239 пак да уточни въпроса за капарото, за да можем да съберем кинти от желаещите. Колкото до напитките за вечерта, струва ми се че домакините могат да осигурят все пак едно нормално количество бири и безалкохолно, а твърдото да си носим ние. Все пак не е удобно някак да отидеш на национална среща с една каса бира и няколко десетки бутилки безалкохолно в багажника

Сега по един друг въпрос - имам една може би добра идея за рекламна фланелка, но ми трябва човек, който да може да ги закупи и изработи. Помагайте ако знаете такива хора - мисля че ще се получи добре. Ето какво имам предвид :

Пак да помоля - ако ви харесва идеята и ако знаете кой може да ги направи, и да са на нормални цени - помогнете !
                                Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:41.

Comment

Working...
                                X